GAME PC NC-i5G+

38,990ден

GAME PC NC-i5G+
CPU Intel I5-9400F
RAM 16GB DDR4 Black
SSD 480GB
VGA 1650GTX 4GB DDR5 OC
Power Supply 550W Real Power
Keyboard Gaming
Mouse Gaming
Headphones Gaming
Mouse Pad Gaming
Case LED 3 x 120mm FAN

Категорија:

Опис на производот

GAME PC NC-i5G+
CPU Intel I5-9400F
RAM 16GB DDR4 Black
SSD 480GB
VGA 1650GTX 4GB DDR5 OC
Power Supply 550W Real Power
Keyboard Gaming
Mouse Gaming
Headphones Gaming
Mouse Pad Gaming
Case LED 3 x 120mm FAN

Оцена

There are no reviews yet.

Be the first to review “GAME PC NC-i5G+”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *