PSU 700W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE

790ден

SKU: PSU 700W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE , ,

Опис на производот

Specifications
– PSU 700W Matrix
– 20+4pin Power connector for ATX/BTX motherboards
– 2x Molex Power connector
– 4P Power connector
– 2x Sata power connector
– 8cm Fan power connector
– Power cable

Оцена

There are no reviews yet.

Be the first to review “PSU 700W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *