kupikompjuter.mk е дел од компанијата Медиа План Гроуп ДОО.
Нашите контакт информации се:

Медиа План Гроуп ДОО
Ул.Филип Втори Македонски бр.5/х.Холидеј ин лок.4
Тел.+389 2 322 30 80
Тел.+389 75 300 182


Доколку сакате да ни испратите порака пополнете ја контакт формата.