Услови за испорака

– Испораката во Скопје е бесплатна.
– Испораката низ Македонија чини дополнителни од 200 до 500 денари во зависност од габаритетот на купената опрема.
– Доколку има активна промоција за бесплатна испорака на одредени производи тогаш трошокот за испорака го сноси продавачот.

Испорака во Скопје:
– Сите нарачки направени во тековниот ден се испорачуваат во текот на следниот ден, најдоцна денот потоа.

Испорака низ Македонија:
– Сите нарачки се испорачуваат во период од 2 до 4 работни дена.

Пратките се доставуваат до влезот на од наведената адреса. 
Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

Подигање на опрема лично:
Доколку сакате постои опција опремата да се подигне лично.
Нашиот централен магацин работи од 09.00 часот до 17.00 часот секој ден освен Недела.
Пред да дојдете да ја подигнете нарачката ве молам да не контактирате на телефонскиот број 02/322 30 80 за да добиете потврда дека вашата нарачка е спремна.

Други информации околу испораката


Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 02 322 30 80 или преку email: [email protected]
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да не контактирате на 02/322 30 80.