Начини на плаќање


Медиа План Гроуп ДОО преку својот портал за продажба Медиа План Гроуп ДОО ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем
• во готово (при испораката на нарачката)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса на подрачјето на Скопје се извшува со платежна картичка на лице место или извршува исклучиво во готово.Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката. 
Потоа можете да ја извршите уплатата преку интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со уплатница во најблиската банка, преку приватно електронско банкарство или во пошта. 
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.


Доколку сакате постои опција нарачаните уреди да ги подигнете сами во нашиот салон во Скопје
Адреса: ул.Филип Втори Македонски бр.5/х.Холидеј Инн Лок.4 (ГТЦ) 1000, Скопје, Р Македонија